Tirsdag, 20 marts 2012 14:58

VISE MÆND

LISTE OVER  VISE MÆND

I Sejlklubben Lynæs har vi mange medlemmer, med stor viden om både, sejlads, motorer mm. Ofte på basis af deres professionelle baggrund. Det er typisk tavs viden, da kun ganske få kender til disse medlemmers særlige kompetencer.

Det vil vi i klubben gerne gøre noget ved, så vi har prikket nogle af dem på skulderen for at lave nedenstående liste over Vise Mænd.

Har du brug for hjælp eller et godt råd på et område, som er nævnt i listen, så er du velkommen til at kontakte vedkommende. Men husk, at de er frivillige og måske ikke har tid til at tage sig af dit problem lige her og nu. Så vær derfor lidt tålmodig.

 

Emne

Vismand

Tlf.

Diesel motor

Service – er du tvivl og vil have et par gode råd? Måske du bare vil vende nogle tanker du har gjort dig? Hvad skal man huske om foråret? – og om efteråret?

Niels Norbye

40 42 44 91

Sejl

Skal du have repareret dine sejl, eller overvejer du nye sejl? Hvilke materialer er bedst til dit brug af fok, genua, spiler, genakker og storsejl? Vil du vide mere om korrekt brug af dine sejl? - En af landets mest vidende på dette område er medlem af klubben og rådgiver dig gerne.

 Sofus Pedersen

 27 20 83 49

Elektronik

Det kan sagtens drille at få GPS’en til at spille sammen med VHF’en så DSC’en virker, eller at få toplanternen til at lyse, eller noget helt andet der driller. Ved du selv, hvordan man laver en korrekt forbindelse til landstrøm? Eller andre gode elektriske spørgsmål.

Kim Schultz

29 72 74 48

 

Trim af sejl

Sejler din båd dårligt? Kommer du altid for sent i havn? Måske du ikke trimmer dine sejl korrekt?

Henrik Wamsler 

 

 30 13 84 74

Skibets papirer

Skal du købe eller sælge? Købe båd i udlandet? Hvad med moms og gammel gæld? Skal båden registreres i Skibsregistret?

Henrik Pedersen

 20 84 40 93

Langturs planlægning

Skal du på langtur og vil have et par gode råd? Hvad skal man have med? Hvordan sikrer man sig bedst til langtur?   Tag en snak med en, der har prøvet at sejle på langtur.

Poul Ingildsen

40 89 86 08

Bådens konstruktion

Skal du lige vende et problem inden du selv går i gang med en reparation? – Eller en nybygning? - Har du et problem, du ikke ved, hvad du skal gøre ved?

Gert Gerlach

40 16 71 86

 

Gør tavs viden til almen viden!

Vil du være med til at hjælpe andre klubmedlemmer så kom på listen. Send en mail til Knold på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Læst 9271 gange Senest ændret Søndag, 24 januar 2016 12:03