Alle nyheder

Søndag, 03 april 2016 12:54

KOM MED PÅ PINSETUR - TIL ROSKILDE

PINSETUREN 2016 GÅR HELLER IKKE TIL SEJRØ, MEN TIL ROSKILDE

PINSETUREN 2016 GÅR IKKE TIL LANGØR, MEN TIL SKØNNE SEJRØ

Ny destination til årets pinsetur

 

Grundet vejrudsigten på søndag og mandag med regn, koldt og megen vind.

Nogle mødes i Kattingevig i fredag og lørdag tager de ind til Roskilde.

 

Tag med sejlklubben på pinsetur til Sejrø Havn.

Ændringen skyldes at vi sent i planlægningen er gjort opmærksom på, at der på Samsø, er Hornfiskefestival i pinsedagene. Der forventes at komme rigtig mange trailende både fra hele landet med efterfølgende fest og farver.

Så i stedet har vi valgt Sejrø Havn (35 sm), hvor vi har kontakt til en "Sejrøboer" der måske vil fortælle noget om den fantastisk flotte ø.

Vi ankommer i løbet af lørdagen og hvis ellers vejrguderne vil, er der fællesspisning på havnen kl ca 1800, til egen medbragt mad og drikke, husk grillen.

Søndag formiddag håber vi at vores øboer vil fortælle gode historier om øen, hvorefter der er fælles cykel- og madpakketur til fyret, hvor der også bliver mulighed for fuglekig. Husk at tage bådcykler og kikkert med.

HUSK at tilmelde jer pinseturen, så vi ved hvor mange der kommer.Tilmelding kan ske her: http://lynaes.klub-modul.dk/CMS/EventOverview.aspx.  Vi går ud fra, at de, der allerede har tilmeldt sig i den tro at vi skulle til Langør, deltager selvom destinationen er ændret en smule. - Hvis I ikke når at tilmelde jer, er I selvfølgelig velkommen alligevel.

Vi ses på Sejrø den 14. maj

Sejlklubben "Lynæs", Turudvalget

Vibeke Narp og Poul Ingildsen 40 89 86 08

Lisbeth og Jørgen Holm Jørgensen 29 11 73 13

 

Læst 1045 gange Senest ændret Mandag, 20 juni 2016 16:14