Alle nyheder

Onsdag, 13 maj 2015 07:17

SÅ ER DER PINSETUR

Anholttur 2014 Anholttur 2014 Henrik P

PINSETUREN NÆRMER SIG

 Årets første fælles klubtur foregår, som sædvanligt, i pinsen,  og målet vil denne gang være Anholt. Her er nogenlunde god plads på denne årstid, jomfruerne er fine og øen er dejlig.

Programmet kommer til at se sådan ud:

Lørdag, den 24. maj: Ankomst. Fælles affart er vanskelig, da sejladsvaner og muligheder er meget forskellige. Nogle vil sejle allerede fredag morgen, nogle om natten og vel de fleste lørdag morgen. Vil du gerne følges med nogen ud af fjordgabet, så kig i listen over tilmeldte og tag kontakt om følgeskab. - Evt. fælles spisning om aftenen.

Søndag, den 25. maj: Kl. 09.00 skippermøde i stuen ved betalingsautomaten, hvorefter cyklerne pumpes og der drages af for at se på nogle af øens specialiteter. Undervejs besøger vi Anholt Kro for at indtage frokosten. Godt, traditionelt smørrebrød til meget rimelige priser. Når vi har tygget af munden cykler vi videre for at få set hele den civiliserede del af øen. For at skåne gangvorterne cykler vi rundt, så husk at få pudset og smurt cyklerne hjemmefra. Er det ikke til at overkomme, kan cykler lejes på havnen.

Aftensmaden er planlagt indtaget på havnens grillplads. Tidspunkt aftales undervejs. For en sikkerheds skyld ha gerne en enkelt pose kul med i båden.


Mandag, den 26. maj
: Hjemsejlads. Igen er der forskellige vaner, som vanskeligt kan korrigeres, så aftal eventuelt med andre deltagere, hvornår I skal lægge fra for at følges hjemover.

Tilmelding: For at vi kan holde styr på hinanden, vil vi bede jer om at melde til i klubbens system, som kan nås her. Du kan se de tilmeldte her.

Har du ikke fået meldt til, skal det selvfølgelig ikke afholde dig fra at deltage alligevel.

Er vinden i alt for kedeligt lune for en sejlads til Anholt, så har Turudvalget både en plan B og C klar i skuffen. Bliver det aktuelt med ændring af turmålet, så vil besked komme rundt pr. mail til alle og pr. SMS til de tilmeldte.

Anholt er en fed ø, og Lynæs-sejlere er nogle dejlige mennesker, så vi får nogle rigtig gode dage sammen!

Turudvalget

Læst 1696 gange Senest ændret Onsdag, 03 juni 2015 12:31