Alle nyheder

Tirsdag, 05 november 2013 09:00

FÅ HJÆLP HOS DS OMKRING SKIBSREGISTRET

DS HAR NU HJÆLP TIL DE MEDLEMMER AF KLUBBER, DER HAR PROBLEM MED DEN NYE ÅRSAFGIFT

Nu har DS etableret en aftale med advokat Henrik Andersen, som vil hjælpe de medlemmer af DS, som ikke kan få Skibsregistret til at slette den båd, som de ikke længere er ejere af.

Problemet for mange er, at de ved købet af en båd har optaget lån i deres bank mod sikkerhed i et ejerpantebrev i båden. Senere er båden solgt, gælden indfriet, men ejerpantebrevet er ikke blevet slettet. Det er enten udleveret til den gamle ejer af båden, eller arkiveret i en mørk kælder i banken. Under alle omstændigheder kan det i en del tilfælde ikke længere findes frem. Det er nu ganske bøvlet, og ikke gratis, at få slettet den registrerede panteret, når pantebrevet ikke kan findes. - Det er ganske logisk for advokater, bankfolk og andre nørder, men for de fleste andre er det ikke umiddelbart nemt at se logikken.

Er du kommet i situationen, kan det varmt anbefales at lede grundigt i sine skuffer og skabe en gang mere for at forsøge at finde selve pantebrevet, eller i det mindste et brev fra banken i forbindelse med indfrielsen af lånet. I brevet står måske, at banken fortsat ligger med pantebrevet, eller noget andet, som kan lede på sporet.

Lykkes det ikke at finde det famøse pantebrev kan du, som medlem af Sejlklubben Lynæs, fortsat kontakte klubbens Vise Mænd, eller du kan nu også få hjælp gennem DS.   

Henrik P
Læst 1960 gange Senest ændret Torsdag, 05 december 2013 15:50

Relaterede artikler