Alle nyheder

Fredag, 30 august 2013 10:57

SKYDNINGER - AFSPÆRRINGSOMRÅDE

DER ER ANDRE VEJE TIL ORIENTERING OM SKYDNINGER, END SEJLSIKKERT APP'en.

I forlængelse af Nyheden i nærværende organ omkring skydninger, er redaktøren af Tom W. Hansen blevet gjort opmærksom på, at Jægersprislejren har en hjemmeside med oplysning om planlagte skydninger, og der med afspærring af sikkerhedsområdet Ø for de gule bøjer på Isefjorden.

Har man ikke adressen på hjemmesiden ved hånden, er den dog noget bøvlet at finde på nettet (redaktørens erfaring). Den viser også alene skydninger i Jægerspris og Bredetved. Bevæger man sig uden for de hjemlige farvande, skal man finde hjemmesider til andre skydebaner.

Det er naturligvis muligt, men jeg er personligt fint tilfreds med app'en SejlSikkert, som ud over skydninger de næste 2 døgn - på alle forsvarets skydebaner - også viser DMI's bud på vind og strøm, og Søfartsstyrelsens meldinger om bl.a. forsvundne afmærkninger. App'en er udviklet af Trygfonden i samarbejde med Søfartsstyrelsen, Søsportens Sikkerhedsråd og DMI, og skulle derfor kunne tillægges stor troværdighed.

Det er naturligvis en smags sag om man er til det ene eller det andet. Er man bruger af en smartphone er begge veje umiddelbart mulige, men personligt finder jeg App'en nemmest og mest hensigtsmæssig at anvende.

Er der andre blandt medlemmerne, der har erfaring med disse to informationskanaler hører redaktøren gerne på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Også hvis nogen har erfaring med andre relevante App'er, som vist må siges at være fremtiden.

Henrik P
Læst 2415 gange Senest ændret Tirsdag, 01 oktober 2013 18:12