Alle nyheder

Mandag, 27 maj 2013 18:21

NY-UDNÆVT VIS MAND

LISTEN OVER VISE MÆND ER BLEVET UDVIDET MED EN SÆRDELES KYNDIG MAND


En af Danmarks mest vidende om sejl er medlem af Sejlklubben Lynæs og har meldt sig i flokken af VISE MÆND. Det drejer sig om Sofus Pedersen, der er faglært sejlmager og gennem en årrække har arbejdet som sejl-designer hos North Sails. Vist er Sofus hverken grå- eller hvidhåret (endnu), eller har flettet skæg som en traditionel vis mand. Men kompetencerne fejler ikke noget, så derfor er vi glade for, at han har meldt sig til at give os andre i klubben en hånd.

Har du brug for at tale med en kompetent person om sejl, materialer, trim eller korrekt brug af forskellige sejl, så er du velkommen til at ringe til Sofus for konkret oplysning eller et godt råd. Det kan for eksempel være i forbindelse med overvejelse om køb af nyt, eller vejledning i brug af et sejl du allerede har. Det kunne også være et spørgsmål om trim af mast/rig. Mange Lynæs-sejlere har gennem årene gjort brug af Sofus's store viden og erfaring. Nu har du også muligheden. Uanset om det drejer sig om tursejl eller racersejl.

Sofus har bedt os understrege, at han i funktionen som Vis Mand ikke samtidig har North Sails-kasketten på, men vil forholde sig helt uvildig i sin rådgivning. 

Du kan se den komplette liste over VISE MÆND under fanen Tursejler, eller ved at trykke her.
Læst 2602 gange Senest ændret Lørdag, 03 august 2013 10:38