Alle nyheder

Torsdag, 01 juni 2017 15:26

Fuld gang i Klubhusudvalget

KLUBUDVALGET HAR HAFT ET AKTIVT FORÅR OG HAR FÅET SAT SKIK PÅ MANGE TING OMKRING KLUBHUSET.

 

Vi er mødtes en del torsdage kl. 09, har drukket kaffe og ordnet verdenssituationen, bagefter er vi gået i gang med de opgaver vi syntes vi kunne klare hver især. Kl. 13 har vi spist vores medbragte mad, sludret videre og er så gået hver til sit.

Dommertårnet har fået nyt stakit omkring gangbroen, og gangbroen er renset af, så den er knap så glat at gå på. Fundamentet under huset er blevet repareret.

Klubhuset er ved at blive malet, vinduerne pudset både indvendig og udvendig, grillpladsen er ryddet op, der er sat nye brædder på sladrebænken, en drypbakke under varmeveksleren er lavet og monteret, så den ikke drypper ned på sladrebænken mere, der er ryddet op i skuret, vi har renset terrassen og så er græsset omkring huset slået så fint, efter vi fik repareret plæneklipperen. Opvaskemaskinen strejkede og smed en masse vand på gulvet. Det lykkedes os at finde fejlen og få monteret nye komponenter, så den nu fungerer igen.

Udover at vedligeholde klubhuset, har vi også sat følgebådene i vandet med dertil hørende vedligeholdelse, og Spica har fået repareret cockpitdørken. De jollemaster, der før hang under grilltaget, er samlet og lagt i havnens masteskur.

Læst 525 gange Senest ændret Mandag, 10 Juli 2017 16:16