Alle nyheder

Onsdag, 02 november 2016 13:35

Standeren blev halet ned

...og formanden holdt en tale. ...og formanden holdt en tale. Knold

SÆSONEN ER FORMELT SLUT OG STANDEREN ER HALET NED FOR I ÅR.

Rigtig dejligt mange var mødt frem til standernedhalingen i det flotte vejr. Programmet forløb efter traditionen med først formandens tale, hvor Finn benyttede lejligheden til at erindre om de mange ting, der er foregået i klubben gennem sæsonen. Ikke mindst vores kapsejleres succes med en 11.-plads i årets Danmarksmesterskab for klubhold, Sejlsportsligaen. Flot på baggrund af de manglende træningsfaciliteter i klubben. Og rigtig godt i forhold til at promovere klubben i det offentlige rum. Formanden fortalte også lidt om projektet Maritim Turisme, hvor de 3 nordsjællandske kommuner, Halsnæs, Gribskov og Helsingør sammen med Region Hovedstaden, Visit Nordsjælland m.fl. er gået sammen om at skabe mere opmærksomhed omkring de fantastiske muligheder de 3 kommuner rummer. Halsnæs kommune har besluttet at satse på en udvikling af Lynæs Havn, bl.a. på baggrund af den aktivitet, der foregår i sejlklubben, som er eneste klub i kommunen, som kan præstere at være i 1. division og der med blandt landets bedste. For at få lavet en plan for, hvad der skal ske, er der fra projektet bevilget kr. 90.000 til køb af en konsulent til at udføre denne planlægning, så man derefter kan søge om midler til at sætte tingene i gang. I samme omgang fortalte formanden, at Lynæs Bådeværft er blevet solgt og fremover vil blive anvendt som base for en række forskellige aktiviteter, der kan servicere havnens brugere og gæster. Både de sejlende og de, der kommer ad landevejen.

Efter formandens tale uddelte formanden for Kapsejladsudvalget, Frederik, præmier til onsdagssejlerne. Pga teknisk bøvl kan resultaterne ikke ses på hjemmesiden, men er slået op i klubhuset.

Så nåede vi til den formelle del, hvor Ejler bistået af David C halede klubstanderen ned, og der med markeredes slutningen på sæsonen 2016.

Derefter kunne vi træde inden for i klubhuset, hvor Fest & Aktivitetsudvalget havde sørget for en lille skarp, og - som noget nyt - et alternativ i form af et festligt glas champagne. Det sidste blev et tilløbsstykke.

Snakken gik nu lystigt ind til medlemmerne trak sig tilbage for at gøre sig klar til aftenens afriggerfest.

Her var 43 medlemmer mødt op for at nyde den glimrende, italienske buffet, som Fest & Aktivitetsudvalget havde sørget for. Som sædvanligt var der amerikansk lotteri arrangeret af bestyrelsen for Jens Chr. Jensens Fond (rejsefonden). Salget af lodder gik glimrende med mange præmier udsat af H. Simonsens Trædrejeri, OneSails og Lynæs Marinecenter. Hovedpræmien, en søsætning sponsoreret af Lynæs Havn, blev vundet af Erik Petersen, som valgte at lad gevinsten gå videre til en ny lodtrækning. Her vandt Ejler, som heller ikke har båd, præmien og valgte at sælge den på auktion. Højestbydende var John Bagh. - Det blev en givtig aften for fonden; en foreløbig optælling af kassen sagde ca. kr. 3.700.

Alt i alt var det en særdeles alsidig og velbesøgt lørdag i klubben, med lutter gode og positive oplevelser.

Henrik P

Læst 889 gange Senest ændret Fredag, 02 december 2016 08:50