Alle nyheder

Torsdag, 17 marts 2016 16:55

VmV – Vild med Vand – ”Kom og Sejl”.

Sejlklubben Lynæs og Lynæs havn har brug for dig!

 

I forbindelse med VmV søges sejlere med egen båd, som gerne vil vise den frem og evt. sejle en tur med gæster ifm. Havnens dag d. 29/5.

Det som tilbydes gæster, der besøger Lynæs havn d. 29/5, er muligheden for at komme ombord og få en snak om det at have en båd. Hvis du udover at vise din båd frem, har lyst, må du gerne tage gæsterne ud på vandet en kort tur.

VmV-udvalget har tænkt sig, at samle de som er med i den gamle havn, så gæsterne ikke skal lede efter bådene. Vi søger derfor:

  • Både som vil være med og
  • En pladsmand, som er på kajen tæt ved bådene, for at hjælpe gæsterne med at finde en relevant båd (sejl eller motor, stor eller mindre). Hvis det ikke lykkes at finde en båd at komme ud at sejle i, skal pladsmanden skrive gæsterne op, således at de kan komme ud og sejle en anden dag.

Udover d. 29/5 er det planen, at afholde ”Kom og Sejl” d. 5/6 og 14/8 – men du melder dig ikke til alle 3 dage – kun de dage hvor du har tid.

Tovholder for ”Kom og Sejl” er Knold, som vil få etableret kontakt mellem gæsterne og en båd, for de gæster som ikke sejlede d. 29/5.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Knold

Tlf.             51 24 08 64

Mail            Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læst 1154 gange Senest ændret Mandag, 20 juni 2016 16:13