Alle nyheder

Mandag, 23 november 2015 07:57

GENERALFORSAMLINGEN VEL OVERSTÅET

Så er det vinter i Lynæs Så er det vinter i Lynæs Finn Børve-Jørgensen

DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2015 BLEV EN POSITIV OPLEVELSE 

Godt 40 medlemmer mødte op til frokosten, trods det noget ufremkommelige vejr, som forhindrede flere medlemmer i at komme frem. Blandt andre undertegnede. Jeg gik så glip af min livret: Gratis mad. Øv. - Men det forlyder, at alt forløb i en god og snakkesalig stemning, hvilket jo er hele ideen omkring "frokost med snak" inden den formelle del, Generalforsamlingen.

Selve generalforsamling blev også afviklet i en god og positiv stemning. Bestyrelsens forslag om ændring af bl.a. regnskabsåret til at følge kalenderåret blev fremlagt på en - efter sigende - pædagogisk måde med oplæsning af formand Finn og næstformand Frederikke, og endte med at blive vedtaget. Næste ordinære generalforsamling vil derfor blive først på året 2017, og da dække en stump af 2015 og hele 2016.

Der blev også valgt 3 nye medlemmer til Fest og Aktivitetsudvalget. Det bliver spændende at se, hvad de finder på af nye ting til os forventningsfulde medlemmer. Det officielle referat fra generalforsamlingen er ved at blive gjort færdigt, og vil snarest kunne læses her på siden.

Og så er der lige et billede mere af klubhuset under snetunge skyer.

Henrik P

Læst 1356 gange Senest ændret Onsdag, 30 december 2015 16:23