Alle nyheder

Søndag, 04 oktober 2015 07:06

LYNÆS ER MED I VILD MED VAND

DANSK SEJLUNION OG FLID HAR SØSAT PROJEKT, DER SKAL ÅBNE HAVNE OG KLUBBER FOR OPLANDET

Som du sikkert har bemærket har DS og Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID) skabt et projekt, som skal forsøge at ændre det image havne og vandklubber ofte har: "En lukket fest, hvor du er velkommen til at komme ind for at købe en is, men der bliver set skævt til dig, hvis du bevæger dig ud på vores broer, eller sætter dig på vores bænk. Og kunne du tænke dig at prøve vores hobby, må du selv finde ud af at købe en båd og komme i gang."

Det skal i hvert fald ikke være sådan på Lynæs Havn eller i havnens klubber. Derfor er klubberne, havnen og de næringsdrivende på havnen gået sammen i et Vild med Vand udvalg og har søgt om at deltage i projektet. Vi er nu. sammen med, ind til videre, 28 andre havne/klubber blevet inviteret med i projektet.

Vild med Vand projektet er blevet støttet af Nordea-fonden med 8 mio. kroner, som udbetales frem til og med 2018.

For at deltage, skal de lokale Vild med Vand udvalg arrangere en årlig Havnens Dag, og der ud over tilbagevendende, åbne arrangementer for at få flere mennesker til at opdage havnen som et rart og imødekommende sted, som de gerne vil benytte i deres fritid. Vores Vild med Vand udvalg, som i praksis er nogenlunde de samme som sidder i Havneudvalget, er allerede så småt gået i gang med at finde på nye tiltag, som skal være med til at give havnen et mere synligt og tillokkende image. Vores repræsentanter i udvalget er Finn, Knold og undertegnede.

Det vil alle på havnen komme til at høre mere om, men allerede nu kan det oplyses, at Havnens Dag første gang bliver søndag, den 29. maj 2016. Du kan læse mere på http://www.sejlsport.dk/nyt/2015/05/8-mio-kr-til-oplevelser-paa-vandet-og-i-havnen.

Henrik P

Læst 1503 gange Senest ændret Tirsdag, 17 november 2015 09:57