Alle nyheder

Fredag, 06 december 2013 13:19

SE TIL DIN BÅD! - nu med flere billeder...

Og vandet steg højere end dette... Og vandet steg højere end dette... Tom W. Hansen
I forbindelse med Bodils hærgen samtidig med nymåne er vandet i fjorden steget gevaldigt. Med tilhørende problemer for bådene i vandet, men sandelig også på land.

Der er tilgået redaktionen meldinger fra flere sider i forbindelse med vejrgudernes julegave til os. Blandt andet er modtaget en række fine billeder fra Tom, som I kan se her.
Vand på landpladserneI forbindelse med blæsevejret, som her til morgen har givet en middelvind over 27 m/s, er vandet i havnen steget kraftigt, og fortøjningerne på bådene i vandet bliver i sådan en situation nemt for korte, så bådene af de for korte fortøjninger bliver presset ned i vandet.
Heller ikke bådene på land er fri for problemer. Som det kan ses på billederne, står der vand på landpladserne flere steder. Da det har stået på i det meste af et døgn, er der risiko for, at grunden under stativerne bliver blød, hvorefter evnen til at modstå vindens rusken i pressenninger og både bliver mindre.

Du bør derfor snarest se til din båd, hvadenten den ligger i vandet eller står på land. Og weekenden står jo for døren, så du har jo ikke andet at tage dig til end at finde gummistøvlerne og komme af sted  Laughing  

Henrik P                                    
 
Læst 3387 gange Senest ændret Mandag, 10 februar 2014 09:43