Om Kapsejlads

Kapsejladsudvalget  står for at arrangere og afvikle kapsejladserne i klubben. Når klubben er arrangør af større stævner, som f.eks. DM’er, er Kapsejladsudvalget også en central del af arrangementet. Det er også Kapsejladsudvalget, der står for klubbens deltagelse i Sejlsportsligaen, hvor klubben er i 1. division.

De faste aktiviteter er onsdagssejladserne, som foregår hen over sæsonen med starter for både kapsejlere med licens og efter kapsejladsreglerne, og for ”flagsejlere”, som sejler med hækflag og efter søvejsreglerne. Et vigtigt element ved onsdagssejladserne er, at der også er tid til snak med de øvrige deltagere. Det foregår efter sejladserne, hvor der er sørget for kaffe og brød.

Kapsejladsudvalget er arrangør af vores Klubmesterskab for kølbåde og vores Efterårssejlads, som også i 2015 er finalesejlads i Isefjordkredsens Mesterskab for Kølbåde. Du kan se mere om Isefjordkredsens kapsejladser på www.isefjordkredsen.dk.

Vil du være med til nogle af tingene, så se dig omkring her på hjemmesiden for mere information, og kontakt eventuelt et af udvalgsmedlemmerne.