Alle nyheder

Tirsdag, 30 august 2016 14:48

3. afdeling af DM for klubhold er sejlet

En hæderlig placering i stævnet er ikke nok til at sikre forbliven i 1. division

Sejlklubbens hold er hjemme igen efter turen til Thisted for at deltage i 3. afdeling af Sejlsportsligaen, DM for klubhold. Vores hold, som bestod af David C, Martin, Rasmus og Sofus havde ikke den helt store oplevelse. Det var tydeligt, at der mangler træning. Flere af de klubber, som holdet plejer at sejle nemt forbi har fået J/70, hvilket har givet mulighed for at træne. Det har haft en virkning.

Resultatet blev en 11. plads blandt de 18 hold, hvilket er OK omstændighederne taget i betragtning. Desværre rykker det ikke så meget ved vores samlede placering som nr. 15 efter at de 3 førte stævner er sejlet.

4. og sidste afdeling i årets ligasejladser foregår i Skovshoved 16.-18. september. Holdet har ikke tabt gejsten, og vil satse hårdt på at lave en placering højt på resultatlisten, så klubben ikke ryger ud af 1. division. Det skal ske ved at leje træningsbåd og få så mange timer som muligt i J/70 inden stævnet. - Det må også være oplagt, at der kommer en stor flok supportere fra klubben, når de sidste sejladser skal sejles så tæt på Lynæs næste gang.

 

Henrik P

Læst 711 gange Senest ændret Fredag, 07 oktober 2016 05:44