Alle nyheder

Søndag, 03 april 2016 13:17

NYT FRA KAPSEJLADSUDVALGET

SÅ NÆRMER SÆSONEN SIG - OGSÅ FOR KAPSEJLERNE

Onsdagssejlads 2016

Første sejlads bliver onsdag d. 4.maj, hvorefter vi sejler til med onsdag d. 29. juni. Vi sejler ikke i sommerferien som her er juli måned. Efter sommerferien bliver første sejlads d. 3. august, hvorefter vi sejler hver onsdag til og med d. 14. september.

Tilmelding skal ske i klubbens administrationssystem med div. oplysninger om bådnavn, type, certifikat nr. og skippers navn: http://lynaes.klub-modul.dk/CMS/EventOverview.aspx. For din egen skyld senest d. 1. maj Banen offentliggøres på sejladsdagen i klubhuset fra kl. 18. Første start er kl 19:00.

Sejlads indskud for hele sæsonen er kr. 300.

Løbs inddeling.

Onsdagssejladserne vil i år blive med 3 løb fordelt på 2 starter. 

Kompas afmærkning uden for havnen skal altid respekteres.

Singlehand sejlads som sidste år.

Single hand sejlere har stadig væk deres eget løb, skriv på listen at du sejler SH og det måltal, du ønsker at bruge på dagen. Når du tilmelder dig så skriv i bemærkning om dit SH måltal, du må selv finde et måltal i websejler, hvor du trækker spiler mål fra.

Gastebørs.

Ønsker du i første omgang at snuse til onsdagsejladserne som gast eller gæst på en af de deltagende både, så er du meget velkommen til at møde op i klubhuset på sejladsdagen kl 18. Snak med Henrik Wamsler, skriv evt. en sms til Henrik 30 13 84 74, så finder han en plads til dig.

Sejlerskole elever.

Sejlerskole instruktøren vil gerne lave aftale med kapsejlads udvalget, der finder nogle pladser på både med erfarne skippere. Alle bådejere tager i mod ny gaster med åbne arme.

Start og måltagning.

Igen i år blive start og måltagning varetaget af det meget erfarne dommerpar Berit Christiansen og Finn Gertsen, det skal de have mange tak for.

Sejlsportsliga.

Igen i år har sejlklubben samlet et hold af dygtige sejlere, de stiller op i de 4 stævner, der udgør Danmarksmesterskabet for klub hold.

God vind!

Med venlig hilsen Kapsejladsudvalget.

 

 

 

 

 

 

Læst 936 gange Senest ændret Mandag, 20 juni 2016 16:15