Alle nyheder

Torsdag, 01 oktober 2015 12:29

LYNÆS GJORDE DET IGEN!

Tynd vind og dyb koncentration Tynd vind og dyb koncentration

IGEN LEVEREDE LYNÆS EN FORMIDABEL INDSATS I SEJLSPORTSLIGAEN

Fjerde og sidste del af Sejlsportsligaen 2015 - DM for sejlklubber - er afviklet ved Langelinje, og LYNÆS gjorde det igen rigtig flot - totalt set. Trods sidstepladser i de 2 første sejladser formåede holdet at bevare roen, og kæmpe sig tilbage til striden i den sjove ende af resultatlisten. Det endte med en 6.-plads hvilket er mere end godkendt i det meget hårde selskab. LYNÆS sejlede, efter de 2 kiks, en meget stabil serie på én 1.-plads, fem 2.-pladser, en 3. og en 4.-plads. Det gav samme placering, som blev opnået for en måned siden i Faaborg, hvor holdet i den grad også var med til at sætte dagsordenen.

Det seneste resultat gav klubben en plads op i den samlede DM-tabel, så vi i LYNÆS kan bryste os af en meget flot 7.-plads. Vinder af DM blev Skovshoved Sejlklub foran Hellerup Sejlklub og Aarhus Sejlklub.

Holdet i sidste stævne bestod af Sofus, Frederik, David og Rasmus, og de skal sammen med Jesper W., Jesper R., Søren, John og Stephan skal have et stort tillykke og tak fra klubben for deres indsats. Du kan finde en masse billeder på klubbens facebook side.

Henrik P

Læst 1454 gange Senest ændret Mandag, 02 november 2015 14:23