Alle nyheder

Søndag, 16 august 2015 18:12

KLUBMESTERSKABET 2015 I NYT FORMAT

RUBELLA RUBELLA Henrik P

I ÅR VIL KLUBMESTERSKABET FOR KØLBÅDE BLIVE AFVIKLET I ET HELT NYT FORMAT. KUN KLUBBENS 2 BEDSTE BÅDE DELTAGER I DEN SUPER SPÆNDENDE KAMP.

For at alle – klubmedlemmer og alle mulige andre – ud over de deltagende besætninger, kan få en rigtig god, spændende og sjov dag, har Kapsejlandsudvalget besluttet, at mesterskabet skal afvikles som en kamp mellem de for tiden 2 bedste besætninger. - Det bliver de 2 Drabant 24-hold:

  • Sidste års klubmestre, Gert Gerlach, Rolf Andersen og Michael Schmidt i WAPITI, og
  • Henrik Wamsler, Carsten Holte og Henning Arwai i RUBELLA.

Der vil blive sejlet på en ganske kort bane, der i løbet af ca. 15 minutter skal gennemsejles 2 gange (2 opkryds og 2 spilerben), så der bliver noget at lave i bådene. Hverken fart-trim, håndtering eller taktik skal svigte, hvis man vil øverst på podiet. Sejladserne vil blive afviklet så tæt på Oplevelsesbroen og fyret som praktisk muligt, så alle vi andre kan følge med og næsten mærke sveden sprøjte fra sejlerne og lugte brandvablerne i hænderne!

Der bliver sejlet 6 sejladser. Da bådene ikke er helt ens, vil der midtvejs blive byttet både, så begge hold har lige betingelser på udstyrssiden.

1. start er klokken 11.00 på søndag, den 23. august.

Klokken ca. 15.00, når de trætte sejlere er kommet vel i havn, fortsætter de fornøjelige stunder i klubhuset, hvor der vil kunne købes en kop kaffe og kage, eller en kold fra kassen.

Sejlsportsligaens 1. division afvikler i samme weekend sin 3. afdeling i Fåborg. Her er LYNÆS selvfølgelig med på stregen og klar til kampen mod de andre 17 klubber. Det vil blive vist på storskærm i klubhuset, så vi også har lidt godt at se på, når vi behørigt har hædret Klubmesteren 2015.

Og lur mig om ikke grillen også bliver tændt, så vi kan fortsætte til sengetid.

Vi ses på søndag!

Frederik Wedel Heinen

Læst 1059 gange Senest ændret Onsdag, 26 august 2015 06:41