Alle nyheder

Søndag, 28 juni 2015 18:25

HALVÅRS-RAPPORT FRA KAPS.UDVALGET

Nyt fra kapsejladsudvalget ved halvåret

På evaluerings møde d. 3 juni for onsdagsejladserne snakkede vi om de to forskellige måder at regne resultater på. Nogle store både var kede af at starte med respit start, de synes sejladserne kommer til at tage for lang tid, når de starter 15-20 minutter senere end den mindste båd.

De små både var lige glade.

Men respit start har den fordel at man kan regne handikap ud på forhånd, det vil sige, at der ikke skal sidde en sejler efter sejladserne og regne resultater ud, mens alle de andre kapsejlere drikker bajere.

Løsningen blev, at Finn påtog sig opgaven at regne resultater ud. Finn sider i forvejen i dommer huset og noterer målgangstid sammen med Berit. Vi skal være rigtig glade for, at vi har Finn og Berit til at hjælpe os med onsdagssejladserne.

SejlsportsLigaen kører på fuld tryk, vi har deltaget i 2 stævner og haft nogle gode placeringer i nogle af sejladserne. Selv om vi har nogle rigtig dygtige sejlere i Lynæs, er der ingen tvivl om, at der skal trænes, og træning skal forgå i J/70. Med seriøs træning er Lynæs's ligasejlere ikke særligt langt fra toppen. Det samme gælder alle andre sejlere i klubben, vores meget dygtige Drabant 24 sejlere er også lige ved at nå toppen. Med træning kan Lynæs blive en vinder klub.

Den 22.-23. august afholder Lynæs igen Grand Finale i kredsmesterskabet. I år skal vi vinde, det nytter ikke noget at Roskilde og Holbæk løber med guldet. Jo flere Lynæs sejlere der deltager, jo større chance har vi for at vinde.

Så husk tilmelding på lynaes.dk.

Frederik

Læst 1457 gange Senest ændret Fredag, 31 Juli 2015 06:06