Alle nyheder

Tirsdag, 09 juni 2015 15:44

LYNÆS-SEJLERE SEJLER STÆRKT

HANSEN i 18 m/s HANSEN i 18 m/s www.facebook.com/sofus.pedersen
AT LYNÆS HAR NOGLE RIGTIG DYGTIGE SEJLERE ER DEMONSTRERET I 2 WEEKENDER
Ved Palby Fyn Cup fra Bogense deltog Gert, Rolf og Michael i WAPITI, Gerts gode, gamle Drabant 24.
I det voldsomme vejr blev de nummer 4 overalt, hvilket er imponerende, når man ser, hvilke både, der er bag dem. For ikke at slæbe på for megen vægt var de kun 3 besætningsmedlemmer. For som de siger: "Gert er jo så gammel, så han ikke behøver at sove på sådan en smule sejltur, der kun varer 28 timer!" Jeg tror nu heller ikke at Michael og Rolf har decideret sovet på vejen rundt i det vejr, men det har nok været rart at komme i havn! Tillykke til dem alle 3.
Også LØMMEL med Bent og Co. og Frank Rhodes OLIVIA var med og klarede sig begge rundt om øen og placerede sig som flotte nr. 3 og 7 i deres løb. Det var et af de hårde år på Fyn Rundt. Kun rundt havldelen af de ca. 300 tilmeldte både kom i mål. Du kan se mere på http://www.palbyfyncup.dk/
Weekenden efter blev Aarhus Big Boat Race sejlet ved Egå, og også her deltog Lynæs-sejlere. Det var selvfølgelig med HANSEN. Her sejles ikke rundt om en ø, men banesejladser, som blev afviklet i 15-20 m/s både lørdag og søndag. Af de ni deltagende besætningsmedlemmer er "vores" 4, Frederik, Jørn, Jesper og Sofus, en del af den stambesætning, der har været med på teamet gennem de efterhånden ca. 15 år HANSEN har sejlet. De første år var HANSEN en X332, og den sidste halve snes år har det været en X37. Efter lørdagen førte de med placeringerne 1, 3, 2, 2. Søndag satte de så trumf på og lavede 4 førstepladser og var der med helt urørlige. Det var også utrolig flot sejlet, omend det er ved at være en vane for båden. Det bliver sjovt at følge dem, når de sidst i juni skal deltage i VM.

Henrik P
Læst 1629 gange Senest ændret Mandag, 27 Juli 2015 08:00