Alle nyheder

Tirsdag, 07 oktober 2014 16:16

FLOT FEST FOR DM-OFFICIALS

Alle de hjælpsomme fik en præmie Alle de hjælpsomme fik en præmie Henrik P
FLOT TAKKEFEST FOR DE MANGE OFFICIALS, DER SØRGEDE FOR, AT VI FIK AFVIKLET ET FANTASTISK DM FOR FOLKEBÅDE

Alle 48 officials, der var i gang (eller i løb!) i den første uge af juli, hvor sejlklubben afholdt årets DIF-DM for Folkebåde, var blevet inviteret til en lille fest den 3. oktober i klubhuset. At afvikle sådan et stævne kræver rigtig mange hænder. Både i adskillige måneder inden stævnet, rigtig mange i den uge det står på, og så er der efter stævnet stadig en del arbejde, der skal laves. 48 af klubbens medlemmer deltog som officials i stævnet, og vi kunne ikke have været færre, hvis vi skulle opnå det, vi havde sat os for: Et rigtig stort og flot, velfungerende stævne, som både sejlerne og alle hjælperne kunne være glade for og mindes med et smil i lang tid.

Det gælder i alt, hvad der sker i klubben, at nogle frivillige må tage en tørn. Og ved et arrangement som et stort stævne, skal der rigtig mange frivillige i gang. Det har vi heldigvis aldrig haft problemer med at skaffe, og det skal alle I aktive medlemmer have en stor tak for. Det skete, blandt andet, ved at der blev holdt en fest, hvor alle officials med ledsager var inviteret. Det blev en herlig aften med lidt underholdning, en rigtig god og levende stemning blandt deltagerne, en fantastisk middag, og så selvfølgelig øl fra Nordkystens Bryghus, som også var leverandør ved stævnet.

I løbet af aftenen fik formand Nina udtrykt en stor tak til de flittige hænder, og alle de fremmødte fik overrakt en præmie, som var magen til den folkebådssejlerne kunne vinde: et billede malet af Jens Erik Forsman. Du kan se originalen (altså det originale billede) ophængt i klubhuset.
 

Det blev absolut en velfortjent god aften. Spørg selv nogle af deltagerne!Laughing

Henrik P
Læst 1226 gange Senest ændret Mandag, 10 november 2014 15:20