Alle nyheder

Onsdag, 03 september 2014 12:27

LÆSERBREV FRA WAMSLER

REDAKTIONEN HAR MODTAGET NEDENSTÅENDE FRA SKIPPER PÅ RUBELLA
Jeg tænkte at jeg lige ville fortælle en lille historie om, at vi i Rubella har været i Herslev for at sejle Sydfjordsstævne. Men der skal en del planlægning til for at nå Herslev en fredag aften. Der er spærretid ved broen fra kl. 14:30 til 18:30 så for ikke at komme for sent til Herslev sejlede Carsten og Peter C om eftermiddagen båden til Frederikssund, hvor jeg kørte til efter arbejde. Peter tog så bilen hjem, og Carsten og jeg sejlede til Herslev, efter en masse modvind og motor sejlads ankom vi ved 18:00 tiden til Herslev, hvor Lohengrin lå og tog imod os med aftensmaden, det er luksus med et hotelskib!  Især når vejret ikke er helt stabilt.

Men det var pænt vejr hele lørdagen, og vi  fik nogle meget fine sejladser: 2 op/ned og en distancebane tilbage til havnen.

Vinden var meget stabil omkring  5 til 6 meter, og op/ned banerne var helt  perfekte.

Vi sejlede i et stort løb med meget forskellige både. Fint nok, men det var helt umuligt at vurdere, hvordan vi blev placeret i de enkelte sejladser. Så det blev en meget spændende præmieuddeling.

Den efterfølgende sejler fest blev som altid i Herslev en meget hyggelig aften med den altid  afslappede og hyggelige Herslev stemning.

Søndag skulle vi jo hjem. I meget fint vejr og 30-40 joller omkring os kom vi afsted, men vinden var brugt op så Lohengrin med ny motor fik lov til at vise, hvad den dur til. Det var herligt at nå broen allerede kl 1200. Men så var heldet også brugt op. Regnen styrtede ned, mens vi sejlede det sidste stykke hjem for sejl i rigelig vind.

En fantastisk weekend at tænke tilbage på.

Tak til Herslev for deres utrolige indsats.

Hilsen

Henrik Wamsler
RUBELLA

----------

Hvordan det gik RUBELLA i kapsejladsen så langt fra hjemmet vides i skrivende stund ikke. Men formodentlig vil resultaterne kunne ses på Herslev Strand Sejlklubs hjemmeside inden længe, men de kan naturligvis allerede ses på www.isefjordkredsen.dk. Der er anført 6 point ud for RUBELLA, så det tyder stærkt på en 1. plads! - Tillykke med det (det bemærkes i øvrigt, at der absolut ikke er nogen sammenhæng mellem placeringen og den ovenfor gengivne meget rosende omtale af stævnet). - Har du i øvrigt bemærket, at der er en Facebookside, der hedder Isefjordkredsen??

Henrik P
Læst 2169 gange Senest ændret Tirsdag, 07 oktober 2014 16:15