Alle nyheder

Tirsdag, 08 Juli 2014 09:52

FOLKEBÅDS-DM ER SLUT

Stort og småt Stort og småt
EFTER EN UGE MED EN MASSE FOLKEBÅDE I LYNÆS KAN VI NU SE TILBAGE EN RIGTIG SJOV UGE

Masser af liv omkring klubhuset og i resten af havnen en hel uge, hvor årets DIF-DM for Folkebåde blev afviklet.

Efter en stor, festlig afslutning lørdag aften drog folkebådssejlerne søndag hjem efter at have tilbragt en uge i Lynæs. Som bekendt havde Dansk Folkebådsklub bedt Sejlklubben Lynæs om at afvikle deres DM 2014. Det skete på baggrund af flere tidligere erfaringer med Lynæs, som altid leverer nogle gode stævner. Ikke alene på den sportslige side, på noget af Danmarks bedste vand til banesejlads, Isefjorden, lige uden for havnen, men også fordi, der altid har være godt styr på den sociale side i land, med god mad og styr på hele bureau-delen.
I år var vi også så heldige, at vi fik hele 3 indslag på TV2 Lorry, som i flere omgange var på havnen for at filme. Den ene gang en hel dag på vandet, hvilket resulterede i et indslag lørdag aften. Det kan ses her.

Der er lavet et kæmpe-job af alle de 52 involverede officials med at sørge for forplejning til sejlere og officials fra tirsdag til søndag morgen. Det er et ganske stort projekt at holde styr på, hvor mange der skal spise de enkelte måltider, hvad de skal spise - og så detaljen med at få det produceret, serveret og vasket op...

Der er indløbet mange taksigelser for et godt stævne fra folkebådssejlerne, ligesom banelederen, Morten Halberg, har takket for en rigtig god oplevelse. Og stævnelederen kan kun tilslutte sig: Det har været en fornøjelse at være med i et arrangement med så mange glade medlemmer af klubben + nogle få "udenbys". Alle er gået til opgaven med ildhu, dygtighed og godt humør. Det skal I have en stor tak for. - Det bliver en begivenhed vi kommer til at tale om i mange år fremover.

Henrik P
Læst 2158 gange Senest ændret Søndag, 17 august 2014 16:13

Relaterede artikler