Alle nyheder

Tirsdag, 06 maj 2014 20:24

NYT FRA KAPSEJLADSUDVALGET

KAPSEJLADSNYT FOR 2014

 

Onsdagssejladser

Første sejlads bliver onsdag d. 7. maj, hvorefter vi sejler til og med onsdag d. 25. juni. Vi sejler ikke i sommerferien, som her er juli. Efter sommerferien bliver første sejlads onsdag d. 6. august, hvorefter vi sejler til og med onsdag d. 24. september.
Tilmelding sker på denne hjemmeside under onsdagskapsejlads med div. oplysning om bådnavn og type, certifikatnummer og skippers navn. For din egen skyld bedst senest 06.05.2014. Banen offentliggøres på sejladsdagen i klubhuset fra kl. 18:00. Starterne går fra kl. 19:00.
Prisen på Onsdagssejladserne er kr. 300 for en hel sæson.

Singlehand sejlads
Vi ser meget gerne endnu flere deltagere på vandet hver onsdag aften, og derfor er der mulighed for at sejle alene. Singlehand sejlere starter efter de stor både og har mulighed for at bruge auto pilot.
Tilmelding til singlehand er den samme, du skriver bare SH med stor bogstaver på aftenens tilmeldings liste. Singlehand sejladsen starter kl. 1910.

Gaste børs
Ønsker du i første omgang at snuse til onsdags sejladserne som gast/gæst på en af de kapsejlende både, er du meget velkommen til at møde op i klubhuset sejladsdage kl. 18. Snak med Henrik Wamsler, skriv evt. en sms til Henrik tlf. 30 13 84 74 og han finder en plads til dig.

Sejlerskoleelever
Der har i et par år været aftale med Sejlerskolen om, at deres elever er velkomne til at deltage om onsdagen. Det vil typisk foregå på den måde, at eleven og instruktøren aftaler, at instruktøren kontakter et medlem af kapsejladsudvalget, som derefter sørger for, at der er en plads klar den følgende onsdag på en af bådene. Det har hidtil fungeret smertefrit, og vi beder bådene om igen i år at være friske til at tage en ny gast med ud.

Dommertjans
Igen i år har Berit Christiansen og Finn tilbudt at tage sig af start og måltagning. Det betyder en sejlads mere til hver båd og ingen bøvl med bytning af datoer etc. – Det skal de to have en stor tak for.

Øvrige kapsejladser
Efterårsstævnet er igen i år også kredsmesterskab, se indbydelse under kapsejlads her på siden. Klubmesterskabet bliver beregnet af scoren i efterårsstævnet lørdag og søndag, den 27.-28. september.

Kredsmesterskab forsætter som sidste år
Se Isefjordens kredsens hjemmeside vedr. kredsmesterskab på isefjordkredsen.dk. Det kunne være rigtig sjovt med en Lynæs-båd i toppen igen i år!

Måling
Frederik Wedel Heinen er stadig klubbens kompetente måler. Vil du båden målt eller ændret eksisterende mål så kontakt Frederik Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. om det praktiske. Det behøver såmænd ikke være så voldsomt. De fleste almindelige bådtyper har et standardskrog.

Mange sejlerhilsner og snarligt gensyn på vandet fra Kapsejladsudvalget:
Frederik Wedel-Heinen, Hans-Kurt Andersen, Henrik Wamsler og Frank Rhode

Læst 1428 gange Senest ændret Onsdag, 11 juni 2014 19:17