Alle nyheder

Torsdag, 08 august 2013 09:28

KAPSEJLERE NÆR DØDE AF SULT

WAPITI på en glad lænser WAPITI på en glad lænser Frederikke
SOMMERFERIEN ER NU SLUT I KLUBBEN OG BÅDE JUNIORER OG VOKSNE ER PÅ VANDET IGEN. ONSDAGSKAPSEJLADSERNE STARTEDE MED 2 NYE BÅDE PÅ BANEN. HERLIGT! - MEN, MEN, MEN

Efterårssæsonen er startet efter ferielukningen i juli måned. Den første sejlads blev afviklet på en god bane i rigtig fin vind. Og så var der mødt 2 nye både frem, UNIKA og GØG OG GOKKE, der deltog som hhv flagsejler og kapsejler. Der er vist noget kludder med målebreve, men det bliver nok klaret inden så længe.

Rigtig godt også fortsat at se Berit i dommerfunktionen - denne gang med 2 superkvalificerede afløsere for Finn, som stadig er ferieramt. - Alt det fungerer.

Langt værre var det, at der ikke var nogen til at sørge for produktionen af madder og kaffe i klubhuset efter sejladsen. Det var for flere tæt på en katastrofe. Heldigvis kom Lis Gerlach tilfældigt forbi det mennesketomme klubhus og så, at brød og pålæg lå klar til at blive smurt, men uden nogen kolde jomfruer til at klare opgaven. Lis indså straks den forestående katastrofes uhyggelige omfang og gik resolut i gang med produktionen.
Det skal hun ha tak for - men det er jo helt uholdbart, at det kunne konstateres, at der heller ikke er indtegnet nogen kabysfolk til de følgende 4 onsdage! - Har DU tid og et par nogenlunde køkkenduelige hænder, så må du meget gerne kontakte kabys-Mette (4825 1715 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. )  og aftale med hende, hvilke af onsdagene du kan påtage dig.  Du vil vinde uvisnelig hæder for indsatsen.

Og så er resultaterne af dagens sejladser tilgængelige her på sitet. 

Læst 2635 gange Senest ændret Mandag, 09 september 2013 15:22