Alle nyheder

Mandag, 11 september 2017 17:55

Sådan skal I gøre, kajakker

Vejledning for Lynæs Qajaq medlemmer 

Overflytning af medlemskab til den fusionerede klub sker ved, at du selv taster oplysninger om navn, adresse m.v. i klubbens administrationsprogram.

HVORDAN GØR JEG?

Det hele foregår ganske enkelt ved, at du går direkte ind i adminstrationssystemet ved at trykke på www.lynaes.klub-modul.dk.

Så kommer du ind på en side, hvor du udfylder almindelige oplysninger om dig selv. Når oplysningerne er tastet, trykker du på "Opret Profil".

Andet skal du ikke gøre lige nu!

Administrationssystemet, Klubmodul, bruges til alle betalinger til klubben

Når vi kommer til betaling af indskud for plads i kajakhotellet vil det også skulle ske via Klubmodul, men det vil du høre mere om senere.

Alle mulige andre betalinger til klubben, som betaling for deltagelse i afriggerfest, undervisning mm foregår også via Klubmodul. Det gør det nemt for kassereren og arrangøren af de forskellige arrangementer at holde styr på, hvem der kommer, og hvem der har betalt. Det er også via Klubmodul klubben udsender Nyhedsmails og andre meddelelser til medlemmerne, så det vigtigt at alle får oprettet en profil.

Giver det problemer at få oprettet din profil, så mød frem i klubhuset på de datoer, der bliver annonceret, at bogholderigruppen vil være der for at give en hjælpende hånd.

Velkommen i klubben!

 

Læst 582 gange Senest ændret Torsdag, 30 november 2017 19:39