Alle nyheder

Tirsdag, 17 marts 2015 13:14

NY FORMAND FOR JUNIORUDVALGET

David Corneliussen David Corneliussen Henrik P
DAVID ER BLEVET NY FORMAND FOR JUNIORUDVALGET
Efter en række år på posten har Frederikke trukket sig tilbage til en post som "almindeligt" medlem af juniorudvalget, hvor hun stadig vil deltage aktivt i den praktiske træning af juniorerne.
Som afløser er David trådt til. Han er af en anden aldersklasse, er vokset op i klubben, har deltaget i al slags sejlads i jolle og kølbåd. Fast deltager om onsdagen, Fast gast på HANSEN, en af landets hurtigste både, som ligger i Rungsted, men har sine rødder i Lynæs, ligesom en væsentlig del af besætningen kommer her fra. David var også med på Sejlklubbens hold, da de i seneste efterår kvalificerede klubben til at deltage i Sejlsportsligaen.
Der ud over sejler David en del med de øvrige unge i Isefjordkredsen, baseret i Søsportscentret i Frederikssund/Marbæk. Her har man udviklet en god måde at drive junior- og ungdomsarbejde på, så man har held med, at de unge sejlere på 18-22 år stadig synes det er sjovt at komme i klubben.

Og så er han en struktureret og rar person, som forhåbentlig kan blive en væsentlig faktor i forhold til at få nogle flere unge mennesker på vandet.

Henrik P
Læst 999 gange Senest ændret Fredag, 17 april 2015 05:03