Alle nyheder

Torsdag, 23 oktober 2014 10:54

JUNIORSEJLCENTRET I FR.SUND FÅR FLOT BYGGERI

IKKE KUN DE STORE KLUBBER KAN LYKKES MED AT FÅ ORDENTLIGE, TIDSSVARENDE FACILITETER


For 10-12 år siden slog juniorafdelingerne i Frederikssund Sejlklub og Marbæk Sejl- og Motorbådsklub pjalterne sammem i en ny, fælles organisation, Juniorsejlcentret. Aktiviteterne er foregået fra Frederikssunds gamle jolleplads, hvor der har været meget gamle og ringe faciliteter til det dygtige juniorarbejde, der siden er foregået under ledelse af primært Christian Hangel.

Juniorsejlcentret har gennem en årrække arbejdet med planer om at få bedre faciliteter. Det er nu endeligt vedtaget i Frederikssund kommune, så nyt havneanlæg og nye bygninger forventes at
kunne tages i brug i sæsonen 2016.

Juniorsejlcentret har haft succes med at holde fast i de unge sejlere, som kommer fra flere klubber rundt i fjorden. Fra Lynæs har der også været flere sejlere nede i Fr.sund for at sejle med en større flok end vi har i Lynæs. Det er ikke kun hardcore kapsejlads, der dyrkes, men alle former for sejlads. Inklusive tursejlads i forældres kølbåde på sommertur. Det sociale bliver anset for at være et vigtigt grundlag for at de unge har lyst til at blive ved med at komme i klubben. Det er der også taget højde for ved planlægningen af de nye bygninger.

Læs mere om dette fantastiske projekt i vores baghave på sejlsport.dk.

Henrik P   

Læst 1643 gange Senest ændret Mandag, 24 november 2014 17:17