Kajak – Efterårstur lørdag 3/11 – søndag 4/11

Vi (kajakkerne) har gennem en del år haft en tradition med at tage på en juletur. Det har bestået i, at vi roede til Holbæk eller Roskilde og overnattede på Vandrerhjem. Erfaringen er, at der både kan være meget travlt op til juletiden, og at det også kan være koldt og blæsende.

Kajakudvalget vil gerne tage initiativ til en efterårstur i weekenden 3-4. november. Den foreløbige plan er at vi kan vælge mellem 3 startsteder: Kyndbyværket, Hammer Bakke eller Munkholmbroen. Alle med slut i Holbæk, og overnatning og spisning på Holbæk Vandrerhjem.

Prisen på turen vil være 500-700 kr., afhængig af hvordan vi indkvarterer os og valg af menu i restauranten.

Turen vil væren åben for alle medlemmer, og selvfølgelig alle nye der er frigivet.

Der vil være start ved Klubben kl. 08.00 lørdag. d. 3.11.

Vi forventer at være tilbage søndag d. 04.11 ca. Kl. 18.00

Der vil tilgå mail ang. transport til startstedet, og sejlturen til Holbæk, med anbefaling af udstyr og påklædning. Hvis du har lyst til at være med, skal du tilmelde dig senest 12.10 til Jørgen på mail joergenboee@gmail.com